Bestuur Administratie Technisch beheer

BEHEER

De beheerder is een belangrijke schakel in de totale organisatie van een VvE en is tevens het directe aanspreekpunt voor het bestuur van de VvE inclusief de aangesloten leden. Doordat wij over alle benodigde kennis op  administratief, technisch en organisatorisch gebied beschikken, krijgt een VvE met ons bureau als onafhankelijk beheerder de maximale garantie voor kwaliteit en continuïteit. Het onderhouden van een duurzame relatie met de opdrachtgever is dan ook ons uitgangspunt.

BESTUUR

Het bestuur vertegenwoordigt de Vereniging van Eigenaren. De ervaring leert – ook al voor de continuïteit – dat een bestuur het beste uit de Eigenaren gekozen kan worden. Dat vergroot de betrokkenheid van de leden. Wanneer dit niet mogelijk is, nemen wij de bestuurstaak graag op ons. Bijvoorbeeld tot het moment dat de Eigenaren wel zelf een bestuur (kunnen) vormen.

ADMINISTRATIEF BEHEER

Indien de VvE het administratief beheer professioneel wil uitbesteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De VvE kan er zeker van zijn dat haar administratie op betrouwbare en vakkundige wijze beheerd worden.

TECHNISCH BEHEER

  • Service en onderhoud ( 24/ 7 storingsdienst, schoonmaak)
  • planmatig onderhoud (lift,  installatie technisch klimaat, bouwkundig)