Verduurzaming VvE’s Gemeente Maastricht

De Gemeente Maastricht probeert een actieve bijdrage te leveren in het verduurzamen van een VvE-complex. Voor het uitzoeken van de mogelijkheden om een appartementencomplex zo energiezuinig en duurzaam mogelijk te maken heeft de Gemeente Maastricht een energiebalie voor VvE’s opgestart.

Daarnaast bestaat er voor VvE’s in de Gemeentes Maastricht, Gulpen-Wittem en Vaals tot 12 appartementsindexeringen de Energiecoach van het CNME.

VvE-Energiebalie Maastricht

De VvE-energiebalie van de Gemeente Maastricht organiseert informatiesessies, trainingen en inspiratiebezoeken voor Verenigingen van Eigenaren. De energiebalie vindt het belangrijk dat VvE’s voorzien worden van gedegen advies voor het verduurzamen van een appartementencomplex.

Indien u als appartementseigenaar zelf een actieve bijdrage willen leveren voor het verduurzamen van een appartementencomplex, kun u contact opnemen met de VvE-Energiebalie van Maastricht. Meer informatie en contactgegevens kunt u vinden via: www.vveenergiebaliemaastricht.nl

Energiecoach van het CNME

Vereniging van Eigenaren met maximaal 12 appartementsindexen kunnen een uitgebreid advies aanvragen bij de energiecoaches van het CNME. Zij verzorgen een virtuele tour door het Enexis Huis Limburg, waarna de leden van een VvE een gesprek hebben met een energiecoach. Meer informatie hieromtrent kunt u vinden via:  http://www.cnme.nl/projecten/energiecoaches/