Over ons

Ons Advies en VvE-Managementbureau is gevestigd in Maastricht en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van advies, beheer en bestuurswerk voor Verenigingen van Eigenaren.

Onze medewerkers hebben in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd inzake alle VvE-gerelateerde werkzaamheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het doorgronden van splitsingsaktes, het voeren van administraties, het innen van eigenaarsbijdragen, het opstellen van begrotingen en het maken van jaaroverzichten. Naast het verrichten van financiële en administratieve werkzaamheden, doen we veelal ook het technisch beheer van appartementsgebouwen.

Daarnaast vervult Adviesbureau Vertommen ook vaak een bestuursfunctie binnen de VvE. Verenigingen van Eigenaren vormen onze “core business”.

Onze klanten

Ons bureau heeft ruim 80 Verenigingen van Eigenaren in beheer, hoofdzakelijk in Limburg, maar ook in Noord-Brabant. Wij hebben appartementencomplexen van 2 appartementen tot 112 appartementen, particuliere sector, maar ook enkele zakelijke appartementsgebouwen in beheer.